My BMW APP.

Вашият лесен достъп до множество BMW Услуги и функции.

My BMW APP.

Вашият лесен достъп до множество BMW Услуги и функции.

My BMW App подхожда толкова добре на вас и вашето BMW. То е директната връзка с вашия автомобил и света на BMW, дори и в момента да не сте седнали в него. С модерен дизайн, интуитивно управление и всеобхватни функции My BMW App се превръща във вашия мобилен спътник във всекидневието.

Планирайте пътуванията си отрано и изпратете целта на пътуването директно от дивана до вашето BMW. Преди началото на пътуването проверете остатъчния пробег или климатизирайте интериора с лекота. След пътуването не сте сигурни, дали сте заключили автомобила? Проверете това в приложението и просто заключете автомобила си от дистанция.

Освен това My BMW APP предлага и практични функции за BMW електромобили и Plug-in хибриди. Оптимизирайте разхода на енергия и разходите с таймера за зареждане и климатизация или обменете своите събрани BMW Points при BMW Charging. И когато дойде моментът за следващото обслужване, приложението ще ви информира и ще ви позволи директно да уговорите час при вашия BMW партньор или при въпроси да се свържете с вашия консултант.

My BMW App осигурява вашата неограничена мобилност и още повече радост от електрическото шофиране - винаги и навсякъде. Вашият свят. My BMW.

5 АКЦЕНТA НА My BMW APP

  • Незабавен достъп до състоянието и функциите на автомобила
  • Директен достъп до BMW сервизите
  • Интелигентни услуги за електрическа мобилност
  • Цялостни услуги за навигация и карти за планиране на пътувания
  • Редовни актуализации и разширяване на гамата от функции

BMW УСЛУГИ И ФУНКЦИИ НА НОВОТО My BMW APP.

ПРОВЕРКА НА СТАТУСА НА МОЯ АВТОМОБИЛ.

С My BMW App винаги следите всичко, без да се налага да ходите до своето BMW. Достатъчен ли е пробегът за една спонтанна разходка? Какъв беше пробегът на автомобила? Заключени ли са всички врати?

ДОСТЪП ДО АВТОМОБИЛА ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕ.

Дали заключих автомобила си, и къде точно се намира той? Услугата Remote Services ви позволява чрез приложението My BMW App да получите директен достъп от дистанция до вашия автомобил. Проветрете вашето BMW още преди пътуването или го заключете отвсякъде от дистанция с помощта на смартфона.

Така вашият смартфон се превръща в дигитален ключ: Чрез вашето My BMW App можете да създадете BMW Digital Key и да го запазите на вашия смартфон - ако е съвместим.

ПЛАНИРАНЕ НА МОИТЕ ПЪТУВАНИЯ И ИЗПРАЩАНЕ В АВТОМОБИЛА.

С My BMW App всяко пътуване се превръща в изживяване без стрес. Търсете в рамките на приложението нови цели или индивидуални Points of Interest и и изпратете директно във вашето BMW. Като алтернатива можете да прехвърляте до вашето My BMW App и цели от приложения с карти (напр. Google Maps), което поддържа функцията Share.

УПРАВЛЕНИЕ НА НУЖДАТА ОТ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Кога е терминът за следващото сервизно обслужване на вашето BMW? My BMW App знае с точност от какво се нуждае автомобилът ви и ви съобщава кога вашето BMW трябва да посети сервиза. My BMW App е вашата директна връзка с вашия BMW сервизен партньор. От търсенето до уговарянето на час за сервизно обслужване - всичко става бързо, удобно и без забавяне.

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ШОФИРАНЕ И СЪБИРАНЕ НА BMW POINTS.

С програмата за лоялност BMW Points като водач на подбрани BMW Plug-in хибридни модели вие събирате точки за всеки изминат чисто електрически километър. Можете да ги следите и управлявате с My BMW App с вашия BMW Charging Account. При това на ваше разположение са различни премии - засега контингенти от електроенергия за зареждане от BMW Зареждане.

ПОСТОЯННО СЛЕДЕНЕ НА АВТОМОБИЛА.

Следете зоната около вашето BMW, за да сте сигурни, че с автомобила всичко е наред. Remote Services и Remote 3D View ви позволяват чрез My BMW App да огледате зоната около автомобила си от всяка перспектива или да заключите вратите.

ВАШАТА ДИРЕКТНА ВРЪЗКА СЪС СВЕТА НА BMW.

My BMW App ви предлага и вълнуващи информации и линкове за света на BMW.

Информирайте се за новости и предложения в Newsfeed Discover BMW. В BMW Online Shop ще откриете подходящите Оригинални BMW Аксесоари - или в BMW ConnectedDrive Store ще намерите дигиталните продукти и услуги, които перфектно допълват вашият мобилен живот.

Освен това чрез My BMW App Amazon можете да настроите Alexa** за ползване в автомобила.

Като клиент на BMW Финансови услуги можете също така да проверите данните от договора си или да се свържете с Обслужване на клиенти.         

 

Изтеглете My BMW App
М КАР ВАРНА.

Бул."Владислав Варненчик" 320
9023 Варна

Имейл: contact@bmw-mcarvarna.bg
Телефон: +359 52 739 860

Работно време:

Автосалон:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 часа
Събота: 10:00 - 15:00 часа


Сервиз:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 часа
Събота: 10:00 - 15:00 часаЗапазете час за сервиз
Обадете се сега